1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. gefrituurd ijs

gefrituurd ijs

Door: anita4

  • Nederlands, Tussendoortje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 01-04-2001

Ingrediënten 4 personen


ROOMIJS,
KOKOS ( GEMALEN ),
EIWITTEN,
OLIE


Verder heb je nodig


STEELPANNETJE,IJSBOLLETJESSCHEPPER,
IJSSCHAALTJES


HEERLIJK TUSSENDOORTJE VOOR DE ZOMER.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

DRAAI IJSBOLLETJES EN LAAT ZE IN DE VRIEZER HARD VRIEZEN.
HAAL DE BOLLETJES 1 VOOR 1 DOOR HET EIWIT,
ENDAARNA DOOR DE KOKOS.
VRIES DE BALLETJES WEER IN.
DOE DAT IN TOTAAL 3X.

Bereidingswijze

ZET OP HET VUUR EEN STEELPANNETJE MET OLIE,
LAAT DE BOLLETJES ER VOORZICHTIG INGLIJDEN EN ALS DE KOKOS NET BRUIN BEGINT TE WORDEN, HAAL JE ZE ERUIT, EN MOET JE ZE METEEN SERVEREN

Serveertip

SCHENK ER EEN KLEIN BEETJE MALIBU OVER,
DAT MAAKT HET EEN TIKKELTJE VERRASSENDER.



Reacties (6)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van anita4
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top