1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. honingbanaan

honingbanaan

  • , Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 01-04-2001

Ingrediënten 4 personen


4 eetl honing
tijm (vers of gedroogd)
sap van 1 citroen
4 eetl water
4 kruidnagelen
kaneel
50 gr grofgehakte gepelde pistachenoten



Dit dessert kan warm en koud gegeten worden

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de honing met de tijm, citroensap, water, kruidnagelen en kaneel. Laat het geheel tot een siroop koken. Snijd de geschilde bananen overlangs doormidden en leg ze enkele minuten in de siroop. Keer ze eenmaal. Leg de bananen op 2 bordjes en schep de siroop erover. Garneer met pistachenoten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ellentje


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ellentje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top