Noten-Vijgenbrood

  • Brood
  • > 120 min.

Lekker met boter

Deel dit recept

Ingrediënten
1 pak bruin-broodmix, 1 ei, 1 eetl suiker, 200 gr vijgen, 100 gr walnoten, 1 eierdooier
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

- verwarm de oven op 200?C

Bereidingswijze

- bereid de broodmix volgens de aanwijzingen op de verpakking en kneed het ei en de suiker erdoor
- laat het deeg rijzen
- snijd de vijgen in stukjes en hak de walnoten grof
- kneed de vijgen en de walnoten door het deeg
- vorm een langwerpig plat brood en laat het op een ingevet bakblik narijzen
- klop de eierdooier los en bestrijk het brood ermee
- bak het brood in 30 minuten goudbruin en gaar

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

dykstra_h avatar
dykstra_h

Doorsturen

Home Recepten