1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Pavlova
  5. Pavlova

Pavlova

  • , Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 27-03-2001

Ingrediënten


? Wit van 4 eieren
? 250 g fijne suiker
? 1 el ma?zena
? 3 el azijn
? 1/4 el vanille-essence

vulling:
stijfgeklopte slagroom en
allerlei soorten (gemengd) fruit,
frambozen, aardbeien, druiven, vijgen, dadels,
kersen, banaan, perzik, ananas?.





(schuimgebak)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop eiwit stijf.
Voeg lepelgewijs de suiker toe.
Kloppen tot mengsel zeer stijf is en ?piekt?.
Dan de ma?zena, azijn en vanille toevoegen.

Bakplaat met bakpapier bekleden. Doe er het
eiwitmengsel op in een cirkel van 20 cm.
Maak een holte in het midden.
Bak de pavlova in een voorverwarmde oven
Op 150 ?C gedurende 1 ? uur.

Laat de pavlova afkoelen en plaats hem op een
schaal. Vul met slagroom en vruchten naar keuze.






Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bosbep


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bosbep
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top