Varkenshaas Gorgonzola

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

Italiaans gerecht dat de visite doet blijven/terugkomen tot vervelens toe!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Varkenshaas, peper, olijfolie, sjalotjes,olifantknoflook,witte wijn, slagroom,gorgonzola( olifantknoflook bij www.gourmet-nl.com
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 586,25 kcal
Koolhydraten 5,49 g
Eiwitten 40,74 g
Vetten 40,72 g
Benodigdheden
ovenschaal

Voorbereiding

Oven voorverwarmen, vlees kruiden met zout en vers gemalen peper, sjalotjes en olifantknoflook pellen en klein hakken,Gorgonzola kruimelen,

Bereidingswijze

In braadpan olijfolie verhitten en varkenshaas aanbraden. Uit nemen en in ovenvaste schaal doen. Sjalot en knoflook bakken in braadpan met overgebleven vocht, 5 minuutjes maar!Droge witte wijn erbij en tot helft in laten koken, room toevoegen en tot dikte laten inkoken. Gorgonzola erin en roeren tot glad. Saus over vlees in ovenschaal, daarop nog wat Gorgonzola. In oven van 180 nog 10 minuten laten garen en gratineren.

Serveertip

Lekker met tuinboontjes met verse dragon of spercieboontjes met nootmuskaat, aardappelpuree of goeie pasta.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

orphan avatar
orphan

Doorsturen

Home Recepten