vissaus

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 27-03-2001

Maar een omschrijving mogelijk: mmmmmmmm.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
kabeljauwfile (4 pers),
Saus: 2 eetl boter, 1 fijngehakte ui,3 dl witte wijn, 3 dl water, 2,5 visbouillontabl.,
4 dl slagroom, 2dl melk, 3-4 eetl.meel, zout, citroen, 200-300 gr garnalen,geperste aardappelen(erbij)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak de ui glazig,wijn en water en bouillontabl.toevoegen.Laten koken tot ongeveer 1/3 over is.De ui eruit zefen.Melk en meel door elkaar kloppen en samen met de slagroom toevoegen aan de saus.Laten pruttelen 30-40 min, af en toe door roeren. Naar smaak citroen toevoegen, evenals zout.
Eventueel een klontje boter en op het laatste moment de garnalen toevoegen.

Serveertip

Gekookte kabeljauw (of een andere vissoort),
geperste aardappels en een salade naar smaak.

Smaklig m?ltid!!

Laatste reacties

devilwoman avatar
devilwoman 07-02-2003

Meegenomen Rob, ik was op zoek naar een lekker vissausje en deze lijkt me wel wat! Groetjes Anne

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten