1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Mexicaanse keuken
  5. Aardappels In De Schil Met Chilli Con Queso

Aardappels In De Schil Met Chilli Con Queso

Door: scully_c

  • Mexicaans, Voorgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 27-03-2001

Ingrediënten 4 personen


~4 grote aardappels.~Frituurolie.~VOOR DE CHILLI CON QUESO:~30 gram boter.~2 lente uitjes,fijngesneden.~1 rode peper,fijngehakt.~1 teentje knoflook,geperst.~185 gram zure room.~250 gram geraspte cheddarkaas.


Verder heb je nodig


~oven.


~lekker voorgerecht op zijn TEX-MEX:-)~

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 210 graden.Pof de aardappels ongeveer 1 uur tot ze gaar zijn.Laat ze afkoelen en snijd ze in vieren.Hol ze uit maar laat een rand van ongeveer 1 cm staan.

Bereidingswijze

Voor de chilli con queso de boter smelten in een pan. Fruit de uitjes,pepertjes en knoflook ongeveer 2 minuten tot ze zacht zijn.Haal de pan van het vuur en voeg zure room en cheddar toe. Zet de pan terug en roer goed door tot het mengsel glad is.~Vul een pan voor de helft met frituurolie en frituur de aardappels in porties,totdat ze knapperig en goudkleurig zijn. Laat ze op keukenpapier uitlekken en vul ze met de chili.

Serveertip

Serveer ze met verse tomatensalsa en quacamole.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van scully_c
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top