Cassoulet Van Witte Bonen Met Lamsvlees

  • Nederlands,
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 26-03-2001

Big diet recept

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 gram lamsschouder, 800 gram witte bonen (gekookt gewogen), 800 gram groente (ui, knolselderij, champignons, tomaat), 2 eetlepels tomatenpuree, 2 kruidnagels, 1 eetlepel olijfolie, 2 eetlepels paneermeel, 4 blaadjes volkoren basilicum, 1 blaadje laurier, 1 liter kippenbouillon, beetje tijm
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Laat de bonen 24 uur weken. Snij de groente in kleine blokjes en fruit het in de olijflie aan.
Snij ondertussen de lamsvlees in blokjes en voeg het aan de groente toe. Voeg daarna de tomatenpuree, witte bonen, kippebouillon en de kruiden toe. Stoof deze Cassoulet in ongeveer een half uur gaar in een voorverwarmde oven van 200 graden Celsius.
Gratineer het gerecht met de paneermeel en maak af met basilicum.
Tip: Serveer bij dit gerecht een salade van bijvoorbeeld raapsteeltjes en neem als nagerecht een schaaltje fruit (ongeveer 50 kcal).

Serveertip

450 kcal per persoon

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten