Wrap Up Met Gehakt

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 25-03-2001

Heerlijk mexicaans-achtig recept met wrap-up met daar in gehakt en craime fresch

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
450 gr runder gehakt
2 wrap-up pannekoekjes
150 ml craime fresch
geraspte oude kaas
gedroogde tomaatjes 2 a 3 stujes
sjalotje
teentje knoflook
peper, zout, paprika poeder en diverse kruiden naar smaak
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Koekenpan, ovenschotel, oven

Voorbereiding

Hak het sjalotje in kleine stukjes, pel het teentje knoflook en meng het gehakt met de kruiden en zout en peper (naar smaak)snij de gedroogde tomaatjes in kleine stukjes

Bereidingswijze

Fruit het sjalote met het uitgeperste knoflookteentje en de gedroogde tomaatjes in olijfolie.
Voeg daarna het gekruiden gehakt toe en bak deze rul zodat alles goed met elkaar mengt. voeg dan de craime fresch toe tot het met elkaar is gemegt.
Verwarm de oven voor op 200 oC. vul de wrap-up pannekoekjes met het gehakt mengsel en vouw ze dicht. leg de dicht gevouwen wrup-up pannekoejes in de oven schaal en bestrooi ze met de geraspte oude kaas. Zet het geheel 10 minuten in de oven. Dan na tien minuten is het smullen geblazer.

Serveertip

Serveer dit met wat rijst en een frisse sla mengsel (liefst ongedressert)

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten