1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Mojo Picon

Mojo Picon

Door: nicole_vdm

  • Spaans, Saus/dressing
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 25-03-2001

Ingrediënten 4 personen


1 zoete gedroogde rode spaanse peper van harde stukken en zaad ontdaan,of 1 spaanse peper 1 tl paprikapoeder
stukje gedroogde rode chilipeper van 21/2 cm of naar smaak van zaad ontdaan
4 el rode wijnazijn
12 teentje's knoflook fijngehakt
1/4 tl zuiver zout of zeezout
1/2 tl komijnzaad of gemalen komijn
1/4 tl verse of 1/8 tl gedroogde tijm
3/4 tl fijngehakte oreganoblaadtjes of 1/8 tl gedroogde oregano
1 tl fijngehakte peterselie
1/2 tl paprikapoeder
8 el extra virgine olijfolie


Verder heb je nodig


Vijzel of hakmolen


Pikante rode dipsaus

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breek de pepers in kleine stukje's en week ze 10 min. in de azijn.Maak ondertussen knoflook,zout,komijn,tijm,oregano en peterselie fijn in een vijzel of de staafmixer.Neem de pepers uit de azijn,bewaar de azijn.Hak de pepers fijn en doe ze bij het mengsel in de vijzel.Blijf stampen tot er geen grote stukken meer zijn.Roer de paprikapoeder,olie en de achtergehouden azijn er door.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nicole_vdm
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top