1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Zalmcarpaccio

Zalmcarpaccio

Door: mvbijssum

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 24-03-2001

Ingrediënten


Ruccola sla, Gerookte zalm, rode wijnazijn,
olie, zout, peper, mosterd, pijnboompitten, parmezaanse kaas



Heerlijk alternatief voor de carpaccio, om je vingers bij af te likken.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak een sausje van 1 el rode wijnazijn, 3 el olie, 1 tl mosterd en zout en peper.

Bereidingswijze

Leg de sla op een bord, daarop de gerookte zalm, gooi daar het sausje overheen, pijnboompitten erover en strooi de parmezaanse kaas erbij



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mvbijssum
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top