1. Home
  2. Recepten
  3. Multi-culturele keuken
  4. Turks Brood Gevuld Met Salade

Turks Brood Gevuld Met Salade

  • Multi-cultureel, Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 23-03-2001

Ingrediënten 4 personen


? Turks brood
? 125 gr kipfilet fume
? 150 gr geitenkaas met kruiden
? 1 bakje venkelrauwkost (AH)
? 1 bakje wortel-selderijsalade (250 gr)
? 1 zakje sla
? basilicum



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

? Brood uithollen tot ca. 3 cm van de rand.
? Kipfilet en kaas in blokjes snijden.
? Venkelrauwkost en wortel-selderijsalade erdoor scheppen.
? Sla in brood leggen, salade erop scheppem
? Salade garneren met pijnboompitjes en basilicum

Serveertip

Dit recept is ook lekker als maaltijdsalade



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van elinetim


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van elinetim
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top