Druiventoetje

  • Nederlands, Nagerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 22-03-2001

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200 g witte druiven, 200 g blauwe druiven, 4 eetl. zure room, 2 theel. bruine basterdsuiker, 1/2 theel. kaneel, 1/4 theel. gemberpoeder.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

De druiven wassen, halveren en ontpitten.
In een kom de druiven met de zure room vermengen.
Zet het tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Suiker, kaneel en gemberpoeder in een kopje goed vermengen.

Bereidingswijze

De druiven met de zure room over 4 schaaltjes verdelen.
Bestrooi deze met het suikermengsel.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten