1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Nasi Rames

Nasi Rames

Door: flexfriend

  • Nederlands,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-03-2001

Ingrediënten 4 personen


2 pakken Conimex Indonesische Nasi Koening (a 250 g)
4 eieren (M)
zout, peper
3 eetlepels olie
1 zak grove soepgroente (250 g)
250 g kipfilet
1 zakje satesaus ( 68 g, Conimex)
1/2 pot atjar (a 335 g)



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Indonesische Nasi Koening bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Eieren loskloppen met zout en peper. Twee eetlepels olie verhitten in koekenpan. Soepgroente al omscheppend 3 minuten bakken. Ei erover gieten en in ca. 5 minuten gaar laten worden. Kipfilet in blokjes snijden. Rest van olie verhitten in andere koekenpan en kipfilet al omscheppend in ca. 5 minuten bruin bakken. Satesaus erbij schenken en verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Kipfiletblokjes minimaal 5 minuten verwarmen. Nasi over vier borden verdelen. Sate aan de zijkant scheppen. Omelet in 4 punten snijden. Op elk bord een punt leggen. Bord verder garneren met atjar. Lekker met kroepoek.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van flexfriend
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top