1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Internationale keuken
  5. Fruitgratin (Bonte)

Fruitgratin (Bonte)

  • Internationaal, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 21-03-2001

Ingrediënten 1 personen


100 g appel in stukjes,
100 g banaan in schijfjes,
100 g sinaasappelpartjes,
100 g noordkrieken,
1 ei,
4 eetlepels magere platte kaas,
1 theelepel ma?szetmeel,
2 theelepels citroensap,
1 theelepel honing,
vloeibaar zoetmiddel,
2 koffielepels zonnebloempitten



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200?C

Bereidingswijze

Schik het fruit in een ovenschotel. Rooster de zonnebloempitten op een bakvel en strooi ze over het fruit. Scheid het ei. Meng de plattekaas, de eierdooier, het ma?szetmeel, de honing en het citroensap en breng op smaak
met enkele druppeltjes zoetstof. Klop het eiwit stijf en spatel het onder het mengsel
Strijk het over de vruchten. Plaats in de oven gedurende 35 minuten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van witte_kop


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van witte_kop
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top