1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Vissaus

Vissaus

  • Frans, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 20-03-2001

Ingrediënten


Gehakte sjalot,gesneden knoflook,mespunt tomatenpuree,visfond,droge wittewijn,cognac,wodka,noillyprat,room,zout,selderiezout,peper uit de molen.


Verder heb je nodig


Pan en garde


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Hak de sjalotjes en snij de knoflook in fijne reepjes

Bereidingswijze

Zweet de sjalotjes in roomboter aan,voeg de knoflook en tom.puree toe.Dan de room en visfond,scheutje witte wijn en noillyprat beetje cognac en wodka.Wat inlaten koken en afsmaken met zout selderiezoet en de pepermolen.

Serveertip

Heerlijke saus voor bij zalm,tarbot,griet,zeeduivel,enz.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van berko


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van berko
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top