Maisbrood Met Chili En Kaas

  • Mexicaans, Brood
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 20-03-2001

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
*1 kleine rode paprika.*2 lange rode pepers.*2 lange groene pepers.*60 gram geraspte cheddar.*300 gram fijngemalen maismeel.*90 gram suiker.*2 theelepels bakpoeder.*1 theelepel bicarbonaat.*1 blik (420 gr)roommais.*125 ml.karnemelk.*125 gr.geraspte cheddar,extra.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Ovenschaal met een inhoud van 1 liter.

Voorbereiding

1.Verwarm de oven voor op 190 graden.Vet de ovenschaal in.
2.Snijd de paprika in vieren,verwijder het zaad en membraan.Leg de paprika's en de pepers onder een voorverhitte grill totdat het vel van beide geblakerd en gebarsten is, stop ze in een plastic zak,laat afkoelen en verwijder het vel.Haal zaadjes en membraan uit de pepers en snijd de pepers en paprika in dunne reepjes.

Bereidingswijze

3.Meng de kaas,maismeel,bakpoeder en bicarbonaad in een kom.Voeg mais,karnemelk,pepers en paprika toe en roer alles voorzichtig door elkaar.Schep het mengsel in de ovenschaal en maak het oppervlak met de achterkant van een lepel glad.Bestrooi het met de extra kaas en bak het 40 minuten in de oven,totdat het brood gerezen en in het midden hard is,

Serveertip

~Lekker bij chili con carne of een maaltijdsoep.~

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten