1. Home
  2. Recepten
  3. Peru: Rijstkroketten

Peru: Rijstkroketten

Door: watdepotschaft

  •  , Lunch/Brunch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 19-03-2001

Ingrediënten


1 kopje rijst, 3 el gemalen kaas, wat fijngehakte peterselie, 2 eieren, wat nootmuskaat, 10 fijngesneden olijven, 1/2 kopje meel of paneermeel, olie (of boter, of reuzel)



* Croquetas de arroz *Kroketjes gevuld met rijst, kaas, ei en olijven.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De rijst koken, afgieten en af laten koelen. De rijst moet goed droog zijn.De rijst vermengen met de overige ingredienten.Kroketten vormen van het mengsel en deze met meel bestuiven of ze paneren.Frituur ze in hete olie of bak ze in een pan met boter of reuzel.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van watdepotschaft
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top