1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Fruitsalade
  6. Fruitsalade

Fruitsalade

Door: compy

  • Nederlands, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 18-03-2001

Ingrediënten 4 personen


1/4 watermeloen (500 g), 2 bananen, 1/2 eetl. citroensap, 2 handsinaasappelen, 1 eetl. kirsch.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De pitten uit de meloen verwijderen.
Het vruchtvlees in kleine stukjes snijden en uit de schil snijden.
De bananen pellen en in plakjes snijden.
Besprenkel de banaan met citroensap.
De sinaasappels schillen, pitjes verwijderen en in stukjes snijden.
De vruchten in een kom doen en met elkaar vermengen.
Besprenkel dit met de kirsch.
Zet het tot gebruik afgedekt in de koelkast.

Bereidingswijze

De fruitsalade omscheppen en over 4 dessertbordjes verdelen.

Serveertip

Lekker met een bolletje yoghurt-ijs.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van compy
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top