Tartaar met kruidenkwark.

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 18-03-2001

Snelklaar en heel lekker.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 tomaat, 4 tartaartjes a 100 g, zout, peper, 4 eetl. boter, 1 bakje kwark met tuinkruiden (125 g), 1/2 bakje tuinkers.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

De tomaat wassen en in partjes snijden.
De tartaartjes met zout en peper bestrooien.

Bereidingswijze

In een koekenpan de boter verhitten en hierin de tartaartjes in 5 min. aan beide zijden bruinbakken.
De tuinkers van het bedje afknippen.
De tartaartjes op een snijplank leggen en overdwars doorsnijden.
De tartaartjes vullen met de kwark.
Garneer ze met tomaat en tuinkers.

Serveertip

Lekker met broccoli of bloemkool.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten