Miepannekoekjes Met Sate-Kip
- Indonesisch, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 18-03-2001
~gewoon lekker~
Bereidingswijze
Schenk kokend water over de mie, en laat hem zacht worden en giet af.Meng het mie met de kruiden in een kom.Maak er vier porties van.Verwarm de olie in een bakpan.Vorm van de mie pannekoeken en bak elke portie appart.Draai ze om en bak ook de andere kant.Bak ze totdat ze bruin en krokant zijn,laat ze uitlekken en houdt ze warm.Giet de olie uit de pan,totdat er een eetlepel overblijft.Fruit hier in de ui en voeg de kipfilet toe.Bak deze bruin.
Voeg de sate en de pinda's toe en laat alles nog 5 tot 10 minuten doorsudderen totdat de kip goed gaar is.
Leg een miepannekoekje of elk bord,schep er een lepel kipsate op en garneer het met koriander.
Serveertip
lekker met een frisse salade.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties