Mexicaanse Burgers

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 18-03-2001

Jammie jammie.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
*1 kleine ui.*450 gram rundergehakt.*40 gram paneermeel.*60 ml.melk.*1 eetlepel tacokruiden.*2 eetlepels verse koriander of peterselie,fijngehakt.*1 eetlepel bloem om te bestuiven.*1 eetlepel boter.*2 eetlepels olie.*4 hamburgerbroodjes.*4 slabladen,gescheurd.*200 gram tacosalsa.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

*snijd het uitje heel fijn en doe het in een grote kom met het rundergehakt,paneermeel,melk,tacokruiden en de peterselie.Meng alles goed door elkaar.Breng het op smaak met zout en peper.
Verdeel het mengsel in 4 porties en kneed deze tot ronde,platte hamburgers.Haal ze even door de bloem.
Verwarm de olie en de boter in een grote bakpan en voeg de hamburgers toe.Bak ze in 8 minuten aan beide kanten gaar.Snijd de broodjes open en beleg 1 deel met sla.
Daarop een hamburger en dan een schepje tacosalsa erop.
Doe de bovenste helft op het broodje.

Serveertip

Serveren met maiskolven.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten