Rundvleessate

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 18-03-2001

Lekker op de BBQ, maar kan ook in de pan!!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
*12 sate-stokjes.*1 blikje ananasstukjes uit blik(uitgelekt).*1 courgette(in stukjes van 1 cm)*250 gram biefstuk(in stukjes gesneden).*24 cherrytomaatjes.*60 ml.barbequesaus.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Leg de stokjes in water te weken.(Dit moet je doen anders verbranden ze tijdens het bakken).Laat ze uitlekken en rijg een stuk ananas,een stuk courgette,een stukje vlees en een cherrytomaatje aan een stokje. Herhaal dit over de twaalf stokjes tot ze allemaal goed gevuld zijn en de ingredienten op zijn.Betsrijk alle spiezen met barbequesaus.
Verwarm de BBQ of een teflonbakpan en bak de spiezen in zo'n tien minuten lekker bruin en knapperig.Blijf ze tijdens het bakken keren.Bestrijk ze eventueel tussendoor nog met BBQ-saus.

Serveertip

Lekker met rijst.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten