1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Garnalen
  5. Blini's met gerookte zalm, garnalen en gerookte paling

Blini's met gerookte zalm, garnalen en gerookte paling

Door: bollekendrie

  • Belgisch, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-03-2001

Ingrediënten 4 personen


100 g gerookte palingfilet - 100 g gerookte zalmfilet - 6 radijsjes - 200 g poffertjesmix - 1 ei - 50 g boter - 1 bakje tuinkers - 1/8 l zure room



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de palingfilet in stukjes. Snijd elk radijsje in 4 partjes. Meng 2 dl water met de poffertjesmix en het ei.

Bereidingswijze

Verhit een klontje boter in een koekenpan, schep het beslag met een kleine pollepel in 4 porties op ruime afstand van elkaar in de pan en bak de blini's aan beide kanten goudbruin. Houd de blini?s afgedekt onder folie warm en bak ondertussen nog 8 blini?s. Leg op elke blini een plukje tuinkers en een theelepel zure room. Beleg 6 blini?s met gerookte zalm en de andere met de palingfilet. Garneer elke blini met 2 partjes radijs.

Serveertip

Serveer meteen.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bollekendrie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top