1. Home
  2. Recepten
  3. Garnalentruffels

Garnalentruffels

Door: silleke

  •  , Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 17-03-2001

Ingrediënten 20 personen


1 zakje wilde rijst - 350 gr. gerookte zalm - 1 eiwit - 2 dl. slagroom - zout - cayennepeper - 300 gr. Hollandse garnalen - ? bosje peterselie - boter



Amuse

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Laat de rijst in ong. 25 minuten gaar worden. Laat uitlekken en hak grof. Mix de zalm samen met het eiwit en de slagroom fijn. Breng op smaak met zout en cayennepeper en meng met de garnalen. Maak hier een 20-tal balletjes van. Hak de peterselie fijn en vermeng met de rijst. Rol de balletjes in dit mengsel zodat het truffels worden. Stoof deze balletjes in ? 6 minuten in een pan met flink wat boter. Serveer ieder balletje op een amuselepel. Zowel koud als warm niet te versmaden.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van silleke
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top