1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. zwaardvissteaks

zwaardvissteaks

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-03-2001

Ingrediënten 4 personen


*2 teentjes knoflook.*1 theelepel djinten.*mespunt paprikapoeder.*1/2 flesje pils (laat de andere helft vast smaken).*4 zwaardvessteaks.*4 eetlepels olijfolie.*verse groene pesto.*2 eetlepels fijngehakte koriander.


Verder heb je nodig


LET OP: de vis moet twee uur van te voren in de marinade staan.


In bier gemarineerd met korianderpesto.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

~Pel de teentjes knoflook en pers ze boven een schaal uit.Klop de komijn,het paprikapoeder en de pils erdoor.*Leg de steaks erin en marineer ze,afgedekt, minimaal 2 uur in de koelkast.Roer in een kommetje de pesto en koriander door elkaar.

Bereidingswijze

~steek de BBQ aan of verwarm de grillplaat of grillpan voor. Neem de steaks uit de marinade en dep ze droog met keukenpapier.Bestrijk ze daarna met olie. Rooster de steaks aan elke kant maximaal 3 minuten.Leg ze op een bord en schep op elke steak een flinke lepel pesto.

Serveertip

Lekker met gegrilde aardappels en een tomatensalade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van scully_c


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van scully_c
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top