amaretto bonbons
- Nederlands, Banket
- 10-20 min.
is niet moeilijk te maken, en je zal zien dat je er suxes mee hebt!
Ingrediënten 4 personen
bij dit recept moet je rekening houden met een wachttijd van een uur!100 gr. monchou
2 eetlepels rozijnen
1 dl. amaretto
4 eetlepels poedersuiker
1 dl. slagroom
1 doosje chocoladecups
Benodigdheden
mixer
een spatel.
Voorbereiding
snijd de rozijnen doormidden en laat ze 1 uur in de amaretto staan.
Bereidingswijze
klop de monchou met de suiker glad.
voeg de rozijnen en 2 eetlepels van de amaretto toe.
klop de lagroom stijf en spatel dit door de monchou.
vul de chocoladecups met dit mengsel en plaats ze tot gebruik in de koelkast!
Serveertip
je kunt ook bonbons maken zonder amaretto,
dan vervang je de amaretto door cacou,
dan heb je geen wachttijd van een uur.
maak een combinatie van beiden, en je hebt ze met alcohol, en zonder alcohol.
VEEL SUXES!!