1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Amaretto
  5. amaretto bonbons

amaretto bonbons

Door: anita4

  • Nederlands, Banket
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 15-03-2001

Ingrediënten 4 personen


Bij dit recept moet je rekening houden met een wachttijd van een uur!

100 gr. monchou
2 eetlepels rozijnen
1 dl. amaretto
4 eetlepels poedersuiker
1 dl. slagroom
1 doosje chocoladecups


Verder heb je nodig


Mixer
een spatel.


Is niet moeilijk te maken, en je zal zien dat je er suxes mee hebt!

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de rozijnen doormidden en laat ze 1 uur in de amaretto staan.

Bereidingswijze

Klop de monchou met de suiker glad.
voeg de rozijnen en 2 eetlepels van de amaretto toe.
klop de lagroom stijf en spatel dit door de monchou.
vul de chocoladecups met dit mengsel en plaats ze tot gebruik in de koelkast!

Serveertip

Je kunt ook bonbons maken zonder amaretto,
dan vervang je de amaretto door cacou,
dan heb je geen wachttijd van een uur.

maak een combinatie van beiden, en je hebt ze met alcohol, en zonder alcohol.

VEEL SUXES!!



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van anita4
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top