1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. Risotto
  6. Risotto Met Grotchampignons

Risotto Met Grotchampignons

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 14-03-2001

Ingrediënten 2 personen


1 doosje risotto bospaddestoel (165 g, Grand'Italia), 175 g grotchampignons, 2 eetlepels (olijf)olie, 1 zakje gemengde radicchiosalade (200 g, AH), 1 bakje balsamicodressing (100g Johma), (versgemalen)peper, 50g geraspte parmezaanse kaas, keukenpapier



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

In hapjespan ? liter heet water en risotto ca. 10 minuten zachtjes laten koken. Grotchampignons schoonvegen met keukenpapier en in plakjes snijden. In koekenpan olie verhitten en champignons op hoog vuur ca. 4 minuten al omscheppend bakken. Salade over twee schaaltjes verdelen en besprenkelen met dressing. 2/3 deel van champignons door risotto roeren en geheel in nog ca. 4 minuten beet gaar laten worden. Op smaak brengen met peper. Risotto over twee borden verdelen en garneren met rest van champignons. Bestrooien met parmezaanse kaas.

Serveertip

Bevat per eenpersoonsportie: 560 kilocalorieen eiwit 22 g - vet 22 g- koolhydraten 69 g



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pilorus


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pilorus
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top