1. Home
  2. Recepten
  3. rumballen

rumballen

  •  , Tussendoortje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 13-03-2001

Ingrediënten


2 eetlepels cacao
poedersuiker
2 pakjes vanille waffeltjes (frou frou)
100 g walnoten
3 eetlepels stroop
0,4 dl rum



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verkruimel de wafeltjes zeer fijn en hak de walnoten.

Bereidingswijze

Zeef in een kom de cacao met 150 g poedersuiker, mix met de overige ingredienten. Vorm van het mengsel balletjes van zo'n 2 cm. Strooi poedersuiker op een bord en rol hier de balletjes door en bedek ze helemaal. Bewaar de balletjes minstens een week voor je ze opeet. De rumballen worden zachter naarmate ze ouder worden en zijn ongeveer een maand houdbaar. Ze kunnen ook per stuk in een folietje verpakt worden, maar dit kost erg veel tijd.

Serveertip

Dit recept is voor ongeveer 36 stuks.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top