GRUTTE PIER BROCHJE
- Brood
- 0-10 min.
Broodje Grote Pier
standbeeld van Grote Pier in Kimswerd
Ingrediënten
4 sneetjes Fries roggebrood2 friszure appels
20 gr boter
100 gr Friese droge worst
4 plakken jongbelegen Goudse kaas
2 eetl. rozijnen
Bereidingswijze
Leg de sneetjes roggebrood op een bakblik.
Schil de appels, boor de klokhuizen eruit.
Snijd ze in dikke plakken en bak deze in de boter goudbruin.
Leg ze op het roggebrood en daarop de plakjes Friese worst.
Bedek de sneetjes met een niet te dunne plak kaas en zet zo onder de grill tot de kaas is uitgevloeid.
Warm opdienen en met de rozijnen bestrooien.
Serveertip
Als je meer wilt weten over Grote Pier, kijk dan op de volgende internetsite:
http://home.planet.nl/~wunsnet/grpierh.htm