GRUTTE PIER BROCHJE

  • Brood
  • 0-10 min.

Broodje Grote Pier


standbeeld van Grote Pier in Kimswerd


Deel dit recept

Ingrediënten
4 sneetjes Fries roggebrood

2 friszure appels

20 gr boter

100 gr Friese droge worst

4 plakken jongbelegen Goudse kaas

2 eetl. rozijnen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Leg de sneetjes roggebrood op een bakblik.

Schil de appels, boor de klokhuizen eruit.

Snijd ze in dikke plakken en bak deze in de boter goudbruin.
Leg ze op het roggebrood en daarop de plakjes Friese worst.

Bedek de sneetjes met een niet te dunne plak kaas en zet zo onder de grill tot de kaas is uitgevloeid.

Warm opdienen en met de rozijnen bestrooien.

Serveertip

Als je meer wilt weten over Grote Pier, kijk dan op de volgende internetsite:

http://home.planet.nl/~wunsnet/grpierh.htm

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

klarie avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten