1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Internationale keuken
  5. gegrilde aubergine met geitenkaas en honing

gegrilde aubergine met geitenkaas en honing

  • Internationaal, Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 10-03-2001

Ingrediënten 4 personen


4 plakken aubergine van ca. 2 cm dik, *olijfolie, *4 plakken zachte geitenkaas van 2 cm dik, *1 el (liefst verse) rozemarijnnaaldjes, *4 tl vloeibare honing, *100 gr. waterkers, *30 gr. pijnboompitten, licht geroosterd


Verder heb je nodig


Grill


Erg lekker voorgerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Aubergine met zout bestrooien. In vergiet 30 minuten laten uitlekken. Afspoelen en droogdeppen.

Bereidingswijze

Aubergine aan beide kanten insmeren met olie en bestrooien met rozemarijn. Plakken onder grill aan 1 kant 5 minuten roosteren. Omdraaien. Geitenkaas erover en besprenkelen met 1 tl honing. Nog 5 minuten roosteren. Op waterkers, bestrooid met pijnboompitten serveren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van beauad


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van beauad
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top