uitsmijtertje

  • Tussengerecht
  • 0-10 min.

Uitsmijterje van bloedworst en een kwarteleitje.

Deel dit recept

Ingrediënten
verse bloedworst;
1 kwarteleitje per persoon;
1 hart van kropsla;
enkele takjes dille koriander en bieslook;
potje Limburgse stroop.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak de plakken bloedwost in de boter hard aan.
Breek p.p. een kwarteleitje door er een kleine metalen ring omheen te leggen kun je zelf de grootte bepalen i.v.m. de bloedworst.
Dresseer het bord met de sla,leg er de bloedworst op daarop het kwarteleitje.
Garneer het met kruiden eventueel uitgebakken spek en een lepel Limburgse stroop.De stroop eventueel wat vloeibaar maken in de magnetron

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

lindenbuck1 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten