Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Mediterrane keuken
  5. mediterraan vispotje

mediterraan vispotje

Door: jessebel

  • Mediterraan, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-03-2001

Ingrediënten 2 personen


Circa 400 gram kabeljauwfilet.
Blikje tomatenstukjes, gekruid met basilicum oregano.
1 Ui
1 dl droge witte wijn
2 laurierblaadjes
Knoflook, peper en zout


Verder heb je nodig


2 eenpersoonsschaaltjes
Bakpapier


Mager, makkelijk, en toch verrukkelijk!!

Ontdek meer:

Voorbereiding

Ui snipperen, en met geperst teentje knoflook, zachtjes opzetten, glazig laten worden. Tomatenstukje, en wijn toevoegen, en
kwartiertje in laten koken. Oven voorverwarmen.

Bereidingswijze

Vis met peper en zout bestrooien.
Bakpapier over ovenschaaltje leggen, zo groot dat bovenkant gesloten kan worden. Saus verdelen, laurierblaadje erin. Vis erop leggen, dicht vouwen/knijpen.
En circa 20 minuten in oven van 220 graden

Serveertip

Met rijst, die je in het schaaltje met de saus eet.



Deel dit recept

Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jessebel
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top