1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Spaanse keuken
  5. Zarzuela

Zarzuela

Door: marleenhopp

  • Spaans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 05-03-2001

Ingrediënten


750 gr kabeljauwfilet, 150 gr gepelde garnalen, 200gr gekookte mosselen, 500 gr tomaten, 1 ui, 2 tenen look, 4 dl visbouillon, 2 dl droge witte wijn, 3 el cognac, 1 dl olijfolie, 1el gehakte peterselie, pezo


Verder heb je nodig


Mes, snijplank,lookpers, grote kookpan, vuurvaste kom en steelpannetje.


Geurt naar de zee

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snipper de ui, pel look en pers, pel en ontpit tomaten, hak peterselie, verdeel kabeljauw in blokjes,

Bereidingswijze

Fruit de ui en look in hete olijfolie. doe tomatentomaten bij en peterselie. laat even meefruiten. overgiet dit met wijn en kruid met pezo. Del af en laat 10 minuten sudderen op zacht vuur. Leg visblokjes in pan en giet bouillon bij tot alles onder staat. Laat weer afgedekt 20 min. sudderen. Doe garnalen en mosselen bij en verwarm door. Giet alles over in vuurvaste kom.
Verwarm cognac en steek aan en giet over zarzuella.

Serveertip

Lekker met gele rijst en groen slaatje



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marleenhopp
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top