Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Saus
  5. Peru: Niertjes in pikante saus

Peru: Niertjes in pikante saus

Door: vandekoptotdestaart

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-03-2001

Ingrediënten 4 personen


500 g kalfsnieren, wat azijn, 2 el olijfolie, 2 gepelde tomaten of 1 el tomatenpuree, 1 fijngewreven teentje knoflook, 1 in ringen gesneden rode paprika, 2 gesnipperde uien, 1/4 kop gehakte peterselie, 1/2 kop paneermeel, wat vleesbouillon, paprikapoeder



* Rinones a la criolla *Zo lust iedereen wel niertjes ...

Ontdek meer:

Voorbereiding

Alle zeentjes en spiertjes van de nieren verwijderen en het vel er afhalen. Goed wassen onder de stromende kraan en daarna met wat azijn afspoelen. Uit laten lekken en in blokjes snijden.

Bereidingswijze

De tomaten, de paprika en de knoflook aanbraden in de olijfolie. De niertjes erbij doen en ongeveer 8 minuten laten stoven. Dan wat vleesbouillon toevoegen en nog 2 minuten laten stoven. Met zout en paprikapoeder op smaak brengen.

Serveertip

Geef er rijst bij.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vandekoptotdestaart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top