1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Argentijnse keuken
  5. Avocado-palmhartsalade

Avocado-palmhartsalade

Door: nanaimobars

  • Argentijns, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-03-2001

Ingrediënten 4 personen


1 blik palmharten ( verkrijgbaar in de betere speciaalzaak)
1 rijpe avocado
2 lepels limoensap (vers)
75 gram parmesan ( aan een stuk)
50 gram walnoten
verse rode paprika in kleine stripjes.

dressing:
2 eetlepels limoen sap,4 eetlepels walnotenolie, 1/4 theelepel Paprika poeder( wanneer je van pittig houdt is het lekker om hier een beetje cayenne peper te nemen)

1 eetlepel verse dille.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij de palm harten en de avocado in plakjes verdeel ze over 4 borden en besprenkel ze met limoen sap.
schaaf de parmasan in dunne plakjesen verdeel over de vier borden. Zo ook met de walnoten en de paprika.

maak de dressing en giet die erover , afmaken met de dille.

Serveertip

Lekker met mais brood of met walnoten brood.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nanaimobars
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top