Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Joodse keuken
  4. matzeballen

matzeballen

Door: orphan

  • Joods,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-03-2001

Ingrediënten




1 kopje matzemeel
3 eieren
kruidenboullonpoeder
peterselie



Omdat het binnekort weer Pesach is is hier het recept voor matzeballen die je in de kippesoep kan eten.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Doe alle ingredienten bij elkaar en meng het goed zodat er een stevige brij ontstaat.

Bereidingswijze

Draai hiervan balletjes en laat ze in de kokende zelfgemaakte kippesoep (zonder vermicelli) vallen. Laat ze ongeveer 20-25 minuten meekoken, niet langer.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top