1. Home
  2. Recepten
  3. Joegoslavische keuken
  4. Tarator

Tarator

Door: vlindertje

  • Joegoslavisch, Salade
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 03-03-2001

Ingrediënten


2 komkommers, in dunne plakjes gesneden
zout en peper
2 en half dl yoghurt
3 uitgeperste teentjes knoflook
paprikapoeder


Verder heb je nodig


Knoflookpers


Joegoslavische Komkommersalade

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe de plakjes komkommer in een vergiet, bestrooi ze met wat zout en laat ze 15 min staan. Druk zoveel mogelijk vocht uit de plakjes komkommer in een schaal en vermeng ze met peper. Roer de yoghurt in een kom erdoor met de uitgeperste knoflook en wat zout en peper. Schenk de yoghurtsaus over de komkommersalade en bestrooi het geheel met wat paprikapoeder.

Serveertip

Serveer de salade direct en schem hem aan tafel nog even doorelkaar.
Lekker in de zomer bij de barbecue.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vlindertje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top