1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Nasi Rames

Nasi Rames

Door: driel1

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 02-03-2001

Ingrediënten 4 personen


2 pakken Conimex indonesische Nasi Koening
4 eieren
zout
peper
3 eetlepels olie
1 zak grove soepgroente (250 gram)
250 gram kipfilet
1 zakje satesaus (68 gr. Conimex)
1/2 pot atjar



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Indonesische Nasi Koening bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Eieren loskloppen met zout en peper. Twee eetlepels olie verhitten in koekenpan. Soepgroente al omscheppend 3 minuten bakken. Ei erover gieten en in ca. 5 minuten gaar laten worden. Kipfilet in blokjes snijden. Rest van olie verhitten in andere koekenpan en kipfilet al omscheppend in ca. 5 minuten bruin bakken. Satesaus erbij scheken en verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Kipfiletblokjes minimaal 5 minuten verwarmen. Nasi over vier borden verdelen. Sate aan de zijkant scheppen. Omelet in 4 punten snijden. Op elk bord een punt leggen. Bord verder garneren met atjar. Lekker met kroepoek.

Serveertip

830 kilocalorien per portie
eiwit 37 gram
vet 31 gram
koolhydraten 99 gram



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van driel1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top