1. Home
  2. Recepten
  3. Aardappelen
  4. Truffelaardappelen
  5. Zalm met truffel

Zalm met truffel

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 01-03-2001

Ingrediënten 16 personen


1,2 kg Zalmfilet met huid - 250 gram truffelaardappel - 25 gram truffel (vers)- 70 gram truffelpasta - 600 gram aardappelen (Nicola) - 50 gram Kervel - 1 d.l. olijfolie - 1 d.l. room - peper - zout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Zalmfilet ontschubben en in 17 gelijke stukken verdelen.
2. Aardappelen schillen, wassen en gaar koken.
3. Afgieten, droogstomen en pureren
4. Deze puree vermengen met olijokie, room en truffelpasta en op smaak brengen met peper en zout.
5. De truffelaardappelen wassen, drogen en deze op de snijmachine in zeer dunne chips snijden.
6. Deze in de koeking op water bewaren.
7. De zalmfilets in de hete olie op de huid aanbakken en omdraaien.
8. De truffelpuree verhitten en de chips drogen en frituren.

Dit recept is te vinden in:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harrydesmulkok


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harrydesmulkok
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top