Gehakballetjes met kaas

  • Borrelhapje
  • 0-10 min.

borrelhapje

Deel dit recept

Ingrediënten
500gr gehakt,
4 el. paneermeel
? 20 blokjes kaas van 1 bij 1 cm.,
1 ei
? 2 tls. kerriepoeder
1 tl. kruidnagel
peper, zout,
bakboter en olie.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
koekepan

Voorbereiding

Meng de gehakt, paneermeel, het ei, en de kruiden door elkaar.
Pak een kaasblokje en kneed het gehaktmengsel er om heen, maak een mooi balletje en zorg dat de kaas in het midden zit, (je kunt eventueel de balletjes tijdens het rollen even door een beetje melk halen, dan sluit het beter).

Bereidingswijze

De boter en de olie in de koekepan doen en goed heet laten worden. De balletjes er in doen en mooi bruin laten worden.
Zet vervolgen het vuur laag en laat het geheel nog 15 min. garen (afhankelijk van de grote).

Serveertip

Serveer het met mosterd voor de liefhebber.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

casya avatar
casya

Doorsturen

Home Recepten