chocolade fondue

  • Nagerecht
  • 10-20 min.

lekker als dessert.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300 gr pure chocolade/125 ml slagroom//12 witte druiven/12 stukjes ananas (vers of uit blik)/12 stukjes appel/3 plakken cake in blokjes gesneden/12 mini marsh-mallows.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Breng een pan water aan de kook, plaats hier een vuurvaste schaal boven en doe daar de chocolade in (in blokjes). Houd het water aan de kook. Zodra de chocolade begint te smelten de slagroom erbij doen en zachtjes doorroeren. Zet het chocolademengsel in een schaaltje op een waxinelichtje op tafel. Doop het fruit, de marsh-mallows en de cake in de chocolade-fondue

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

beplekkerbek avatar
beplekkerbek

Doorsturen

Home Recepten