1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Stoofvlees
  6. Stoofvlees

Stoofvlees

Door: vliet100

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 28-02-2001

Ingrediënten 3 personen


500 gr rundvlees.
1 pakje margarine.
1 fles donkerbier.
mosterd.
4 witte boterhammen.
peper en zout naar smaak.


Verder heb je nodig


Braadpan.


Heerlijke stoofschotel met patat

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Het vlees klein snijden.En peper en zout er door mengen.
verwijder de korsten van het brood, de boterhammen met mosterd goed in smeren.

Bereidingswijze

Boter laten smelten tot het bruin is. Het vlees er aan toe voegen tot het bruin is.
Als het vlees bruin is afblussen met een glas water, daarna 2 glazen donkerbier er aan toevoegen.
DE besmeerde boterhammen leg je op het vlees
deksel op de pan en laten sudderen af en toe door roeren tot de boterhammen gesmolten zijn.
vind je dat je te weinig saus heb voeg dan meer boterhammen met mosterd toe.
ongeveer 3 uur bereidings tijd.

Serveertip

Serveer dit met patat en natuurlijk een lekker biertje er bij.

eet smakkelijk.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vliet100
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top