1. Home
  2. Recepten
  3. Hongaarse keuken
  4. Goulashsoep
  5. Goulashsoep

Goulashsoep

Door: maajke

  • Hongaars, Soep
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 27-02-2001

Ingrediënten


1 kg ajuin
800 gr. rundvleesblokjes
1 eetl.paprikapoeder
1 spaans pepertje
1 klein blikje tomatenpuree
2 l. vlees bouillon
500 gr. wortelen
peper en zout
gehakte peterselie



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Fruit 1 kg.fijngesneden ajuin glazig in olie.Doe er 800 gr.magere ,gekruide rundvleesblokjes bij.Laat ze rondom goudbruin bakken.Strooi er 1 eetl.zoet paprika poeder bij,voeg er 1 spaans pepertje en 1 klein doosje tomatenpuree aan toe.Leng aan met 2 l. vleesbouillon.Laat 1 uur zacht stoven,roer af en toe om. doe 500 gr.wortelen in niet te fijne schijfjes bij.Laat nog 20 tot 25 minuten koken,tot de wortelen goed gaar zijn.Kruid bij met peper uit de molen en zout en werk af met gehakte peterselie.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van maajke
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top