1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Griekse keuken
  5. Saganaki

Saganaki

  • Grieks, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 26-02-2001

Ingrediënten 1 personen


-een stuk schapenkaas
-2 eieren
-gyroskruiden
-paneermeel


Verder heb je nodig


-frituurpan
-2 bakjes
-1 vork


Een pittig recept van schapenkaas.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

-klop de 2 eieren
-dompel de schapenkaas in de eieren
-strooi er de kruiden overheen
-dompel de kaas daarna in de paneermeel en herhaal dit vanaf punt 2 nog een keer.

Bereidingswijze

-doe de schapenkaas 2 minuten in de frituurpan totdat de kaas een mooie bruine laag heeft(LET OP DE KAAS KOMT NIET BOVENDRIJVEN)!!!

Serveertip

Met een wijn naar keuze.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van manoeu


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van manoeu
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top