1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Brabantse peperkoek

Brabantse peperkoek

Door: yvonne_o_i

  • Nederlands, Banket
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 25-02-2001

Ingrediënten 12 personen


1 pak bruine suiker (500 gr), 1 pak zelfrijzend bakmeel, 3 eieren, 300 cc water, 3 el honing, 6 thl. koek-/speculaaskruiden.


Verder heb je nodig


Mixer, bakblik, oven.


Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 175?C.

Bereidingswijze

Alles door elkaar mengen en in een beboterde bakblik bakken. Baktijd 1 uur.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yvonne_o_i
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top