1. Home
  2. Recepten
  3. Mediterrane keuken
  4. Spinazie
  5. Aardappelsalade Met Rode Ui En Spinazie

Aardappelsalade Met Rode Ui En Spinazie

  • Mediterraan, Salade
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-02-2001

Ingrediënten 4 personen


800 gram Roseval aardappels, 2 rode uien, 6 el. olijfolie, 250 gram verse spinazie, gemengde fijngehakte verse kruiden, zout, peper, limoensap



Gezien bij Life & Cooking

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de aardappels in de schil tot ze net gaar zijn. Snijd de uien in ringen. Verhit de olie en bak de uiringen ca. 3 minuten. Pel de nog warme aardappels en meng ze met de spinazie en de uiringen. Schep de kruiden en de olijfolie erdoor. Breng de salade op smaak met zout, peper en limoensap.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van samos


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van samos
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top