1. Home
  2. Recepten
  3. Mexicaanse keuken
  4. Risotto
  5. Risotto Wraps

Risotto Wraps

  • Mexicaans, Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-02-2001

Ingrediënten


200 gram risotto rijst
1 1/2 liter bouillon kip/rund
1 hele courgette
halve rode ui
zongedroogde tomaten
pijnboompitten
bloem
3 eiern
melk
paprika poeder


Verder heb je nodig


Olie


Een paprika pannekoekje met een vulling van risotto rijst courgette/zongedroogde tomaten

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de courgette in dunne reepjes
doe dit ook met de tomaten
snipper de halve rode ui
klop 3 eiren los voeg een beetje bloem toe en ook wat melk en paprika poeder

Bereidingswijze

Bak de rode ui even in een beetje olie in een kookpan, voeg daarna een beetje rijst toe en zorg ervoor dat de rijst onder de olie zit. Voeg daarna de rest van de rijst erbij en meteen erachteraan een beetje bouillon als het verdampt is herhaal je dit weer totdat de bouillon op is en de rijst gaar is
bak de pijnboompitjes in een koekepan zonder boter let op dit verbrand binnen enkele seconde
voeg alles door elkaar rijst/courgette/tomaten/pijnboompitten
maak nu de pannekoeken
besmeer de koek met het mengsel en rol het daarna op en bestrooi het met kaas even in de oven ennne mmmmmmmmmmmmsmullen maar

Serveertip

Snij 1 wrap schuin door het midden leg ze dan schuin op elkaar wat sla er bij
hwt is een leuk gerecht voor bij een receptie maar snij erdan wat kleine stukjes vanaf



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van leonie.lurkin


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van leonie.lurkin
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top