1. Home
  2. Recepten
  3. Multi-culturele keuken
  4. Reeboutrolletjes Met Gefrituurde Aardappelschil

Reeboutrolletjes Met Gefrituurde Aardappelschil

Door: mauritsenole92

  • Multi-cultureel, Feestmaaltijd
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-02-2001

Ingrediënten 4 personen


600 g reebout, in 8 plakken gesneden, 200 g gorgonzola, 2 el broodkruim, 6 el hazelnoten, gehakt, 1 el notenolie, 4 aardappelen, met de dunschiller geschild, bewaar de schillen, 70 g gedroogde per, geweekt enin stukjes, 1 peer in stukjes, 200 g kastanjes, gepoft en gepeld, 1 el suiker, olijfolie om te frituren en olijfolie om te bakken, balsamicoazijn, peper en zout.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Meng de gorgonzola met de gedroogde en verse peer, peper en zout, leg op elk plakje ree wat van het gorgonzolamengsel, rol op en zet vast met een prikker. Meng 1 el notenolie, broodkruid en hazelnoten, peper en zout.

Bereidingswijze

Bak de reerolletjes in ca 1 minuut bruin, bestrooi ze met het hazelnotenkruim, bak ze verder on de grill krokant in ca 4 min., frituut de aardappelschillen krokant in olijfolie op ca 170 gr., warm de kastanjes op met 1 el suiker tot de suiker gesmolten is.
Serveer het vlees met een saus van half olijfolie en half balsamico-azijn en met de kastanjes.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mauritsenole92
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top